POR-Reintegratie-Banner-Schoonmaker

WERKNEMER 

 

Je bent op zoek naar een andere baan omdat je langdurig ziek bent of door een ontslag of een andere reden? Om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan, kun je de hulp inschakelen van een adviseur. Wil je weten hoe dat werkt? Volg deze link voor meer informatie over onze aanpak.

Werk naar werk / Outplacement
Om je verder te helpen een passende baan te vinden worden meestal eerst je vaardigheden in beeld gebracht. Een loopbaanadviseur voert gesprekken met je over je mogelijkheden en doet, als dat nodig is, een beroepskeuze- en/of capaciteitentest. Ook een sollicitatietraining is mogelijk en kan scholing of een cursus geregeld worden. De activiteiten die plaatsvinden tijdens een outplacement bevatten coaching en advies die je in staat stellen een nieuwe baan te vinden. Daarnaast beantwoorden we vragen over werk en inkomen.

Afspreken?
De gesprekken kunnen plaatsvinden op locatie bij de werkgever of elders zoals op een van onze gesprekslocaties in Den Bosch – Vlijmen, St. Michielsgestel, Eindhoven, Veghel, Uden, Wijchen en Nijmegen. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Bel met telefoonnummer 0651510538 of stuur een mail naar info@reintegratiepor.nl, we helpen je graag verder!